Maame , singer songwriter
De galerij is niet gevonden!

Maame

Sommige ontmoetingen kunnen zó de memoires in !
Ik spreek met Maame in Arnhem af om een fijne shoot te maken .
Per direct praten we honderduit
Zo ook over haar @maamejosesmusic en @deliefdespiegel
Ik ben enorm geïnspireerd , reden genoeg om dit mooie mens aan jullie voor te stellen 😃
.
.

Hoi, ik ben Maame!

Geboren in Londen, opgegroeid in Amsterdam en opgeleid in Brisbane. Mijn chocolade kleurtje heb ik van mijn moeder (Ghana) en vader (Nigeria). Gitaar op de rug en stoere, lieve tiener naast me: that’s me. Dat is mijn dochter Ella, mijn levend liefde spiegeltje met wie ik onwijs kan lachen. Als wij samen muziek maken aan de keukentafel laat ik de afwas staan en gaat mijn hart open.

Ik heb meerdere passies, zoals mijn personal styling workshops (oa Zalando) en mijn hartsberoep: zingen en muziek schrijven op maat (oa The Voice of Holland).

Ik heb een speciale plek in mijn hart voor de ondernemende vrouw en moeder met een stiekem werk-gezin schuldgevoel die regelmatig vertwijfeld voor de kledingkast staat. Daarom creërde ik De Liefde Spiegel 4D business experience. Het bestaat uit 4 delen. Lijflied, Stijlsessie, Fotoshoot en Video. Jouw droom outfit. Jouw business lied. Jouw tijd met je gezin. Twijfel uit, zelfvertrouwen aan!

Ik help je zeggen ‘Ik hou van jou’ tegen de spiegel en de mensen die belangrijk voor je zijn. Zakelijk en privé. Daar gaat mijn hart ook van open, wanneer we lief zijn voor elkaar. Ik denk namelijk dat liefde is wat we zijn.

Nieuwsgierig? Boek je gratis stijl consult via www.deliefdespiegel.nl en we gaan aan de slag! x Maame

P.S. Het inzetten van een kloppende kledingstijl is een geheim dat ik per ongeluk ontdekte op een plek waar ik me een compleet mislukte moeder voelde: in een opvanghuis voor huiselijk geweld. Ik beweer niet dat een outfit je hele leven kan veranderen… maar ik ervaar dagelijks wat het voor mij en mijn dochter betekent als ik mezelf mijn mooiste uitstraling gun. En dat gun ik jou ook.

Nice to meet you

PORTRETKUNST Studio

Wil jij ook zo´n shoot?

 

portret , rembrandt , margo , mooi lichtje